­

Handbal is een sport voor jongens, meisjes, heren en dames. Bij handbalverenging VOICE zijn er teams in vele leeftijdscategorieën. Tot 18 jaar zijn er in de jeugd diverse leeftijdscategorieën vanaf 6 jaar jongens en meisjes teams. De allerjongsten spelen gemengd, de oudere jeugd en seniorenteams spelen in aparte competities voor dames en heren.

VOICE beschikt niet over teams in alle categorieën. Gelukkig is het in leeftijdscategorieën voor de jeugd toegestaan om mee te spelen in een team van een leeftijdscategorie die hoger is dan de leeftijd van een speler of speelster zelf. Met dispensatie van de Nederlandse Handbalbond is het ook mogelijk om in een leeftijdscategorie te handballen die lager is dan de leeftijd van een speler of speelster. Hierdoor is het mogelijk om iedereen te laten handballen in een team.

Voor het seizoen 2021-2022 starten we in ieder geval met 7 teams in de competitie. Alle jeugdteams spelen in de binnen- en buitencompetitie. De seniorenteams spelen alleen in de binnencompetitie.

De volgende teams zijn opgegeven:

Gemengd E-jeugd (8-10 jaar)

Gemengd D-jeugd (11-12 jaar)

Meiden C-jeugd (2 teams) (13-14 jaar)

Jongens B-jeugd (15-16 jaar)

Dames senioren (19 jaar en ouder)

Heren Senioren (19 en ouder)

 

Lid / sponsor worden of meer informatie?
Gebruik ons contactformulier.

 

­