Teaminfo

De vereniging heeft voor veel leeftijdscategorie├źn teams in de competitie spelen. Elk seizoen wordt op basis van de dan door het Nederlands Handbal Verbond gehanteerd leeftijdsindeling bekeken welke teams voor de competitie worden ingeschreven. Mocht het voorkomen dat de vereniging voor een bepaalde leeftijd geen team heeft ingeschreven wordt in overleg bekeken of meespelen in een hoger team of in een lager team (via de dispensatieregeling) mogelijk is.

De technische commissie bepaalt in overleg met de trainers en coaches de teamindelingen. De voorlopige teamindeling voor een aankomend seizoen worden voor 1 mei bekend gemaakt.

Voor het seizoen 2018 - 2019 zijn 8 teams ingeschreven voor de competitie:

• Heren Senioren (19 jaar en ouder)
  • Dames Senioren (19 jaar en ouder)
  • Heren B-jeugd (16-16 jaar)
  • Dames B-jeugd (15-16 jaar
  • Dames C-Jeugd (13-14 jaar)
  • Gemengd D-jeugd (11-12 jaar)
  • Gemengd E-jeugd (9-10 jaar)
  • Gemengd F-jeugd (6-8 jaar)

De seniorenteams spelen in het seizoen 2018-2019 uitsluiten een binnencompetitie. De jeugdteams een binnen en buitencompetitie. De F-jeugd speelt in toernooiverband.