Sponsoring

Voice is een kleine vereniging met ruim honderd leden. Bij al deze leden staat het clubleven in een hoog vaandel. Om de leden aan al hun wensen te kunnen voldoen, wordt er naast het handballen verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd.

De sponsorcommissie is in het leven geroepen om voor de vereniging deze activiteiten en evenementen te realiseren. Tevens heeft de sponsorcommissie de taak om verschillende bijdragen voor de financiën binnen te halen.

In onderstaand overzicht zijn diverse sponsormogelijkheden en prijzen weergegeven. Voor vragen en/of meer informatie over sponsoring van HV Voice, dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.

Club van 100 50,00
Advertentie in clubblad (verschijning 8x per jaar)
Kwart pagina (voorkant)
Kwart pagina
Halve pagina
Banner 50,00
Shirts in overleg
Wedstrijdbal 25,00
Vlag in overleg
Evenementen in overleg

Wilt u meer informatie over sponsoring bij Hv Voice, laat ons dan contact met u opnemen en vul ons contact formulier in.