Handbalvereniging VOICE

Handbalverenging VOICE dankt zijn bestaan voor een groot deel aan mensen die graag sportief en gezellig een potje willen handballen. Maar net zo belangrijk zijn de mensen die op een andere wijze een steentje bijdragen. Om iedereen wekelijks te kunnen laten trainen en wedstrijden te kunnen laten spelen moeten er immers veel dingen worden gedaan en geregeld.

Denk eens aan de scheidsrechters die de wedstrijden begeleiden, de penningmeester die de financiën in de gaten houdt, de organisatie van het schoolhandbal, de mannen die de kantine onderhouden, de redactie van het clubblad, de ledenadministratie of bijvoorbeeld de mensen die rijden bij de uitwedstrijden. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden van taken en functies die door ieders vrijwillige inzet er aan bijdragen dat jijzelf of uw kind kan handballen.

En er zijn bij VOICE vele leden, oud leden en ouders van leden die op een één of ander wijze naast het consumeren van het handballen ook hun steentje bijdragen om de vereniging draaiende te houden. Deze vrijwilligers, die ieder op een eigen manier, nog wat extra tijd en moeite in de vereniging stoppen vormen een belangrijke fundament voor de verenging.

Deze inzet zorgt ervoor dat er door iedereen lekker kan worden gehandbald. Het is goed om daar eens aan te denken als je op het veld staat te handballen, aan de kant staat aan te moedigen of jezelf een keer gevraagd wordt om een "klusje" op te knappen.

Extra handjes zijn altijd welkom om ons grote team aan vrijwilligers aan te vullen. Uiteraard kun je jezelf of één van je ouders daarvoor ook actief bij het bestuur opgeven. En dat die handjes niet altijd een balletje hoeven te kunnen vangen blijkt wel uit het brede assortiment van werkzaamheden die binnen de verenging moeten en kunnen worden verricht.

Vele handen maken licht werk, zorgen voor meer gezelligheid en met veel handjes kunnen we er samen nog beter voor zorgen HV VOICE zich kan blijven profileren als sportieve en ondernemende verenging.

Nieuw logo Voice